Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Neviete, čo práve pozerať? Skúste novú službu od Triadu: Dnespozeram.live

V týchto dňoch mnohí z nás premýšľajú nad tým, ako pomôcť lekárom, sestričkám, malým podnikateľom, ale hlavne taktiež všetkým nám, ktorí sme zostali “uväznení” doma.

Školy sú zavreté. Divadlá nehrajú. Športové podujatia sú zrušené. To však neznamená, že vzdelanie, umenie alebo zábava nefungujú. Práve naopak, žijú možno ešte viac a iba sa presunuli zo štúdií a televízií do obývačiek a na internet.

Poďme niečo urobiť

V TRIADe sme vždy verili, že kreativita a technológie sú riešením mnohých problémov a veríme, že nám pomôžu aj teraz. Liek na koronavírus nemáme, ale myslíme si, že máme liek na problém (síce oveľa menší), ktorým je: čo robiť doma. Radi by sme Slovákom pomohli zorientovať sa v ponuke toho, čo sa oplatí vidieť.

A tak vznikol u nás (výnimočne nie v Devíne – kvôli home officom) nekomerčný projekt Dnespozeram.live, ktorého cieľom je upozorniť na to, čo stojí za to sledovať na internete.

Hlavne rýchlo

Od prvého brainstormingu cez Zoom až po spustenie tejto služby prešlo necelých 5 dní, a to sme mali ešte kopu dôležitej roboty pre našich klientov. Máme radi, keď namiesto dlhého debatovania radšej niečo urobíme, a potom necháme ľudí rozhodnúť, čo si o tom myslia. Služba nie je dokonalá, ale myslíme si, že už je fajn na to, aby niekomu pomohla a my ju odladíme za behu.

Karanténny tip: Čítali ste SCRUM? Užitočná knižka nielen pre start-uperov.

Veríme, že projekt Dnespozeram.live pomôže tvorcom, ktorými sú často šikovní jednotlivci bez veľkých marketingových tímov a hlavne divákom – deťom, mladým študentom, rodičom aj všetkým ostatným. Dnespozeram.live vám umožní za pár sekúnd nájsť inšpiráciu, čo si pozrieť od slovenských tvorcov na sociálnych sieťach.

Čo môžete urobiť vy?

Nájdite liek na koronu! Ale ak nie ste bioinžinier, pomôcť môžete aj nám s Dnespozeram.live.

Pridajte svojho obľúbeného tvorcu, pretože iba spolu dokážeme stránku naplniť tým najlepším, čo produkuje slovenský internet. Pomôcť môžete aj tým, že iba vyzdieľate stránku so svojimi známymi, ktorí z nej možno získajú inšpiráciu alebo príjemné odreagovanie, ktoré je v týchto časoch také potrebné.

Aj my triaďáci veríme, že spolu túto krízu zvládneme. Toto je náš malý príspevok k tomu, aby sa to podarilo. Vidíme sa na Dnespozeram.live.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>