Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

V BRACKETS potrebujeme Seňora developera a Hľadača pravdy

Stop! Čo? Aké BRACKETS?

V TRIADe sme vždy boli hrdí na jedno z našich najsilnejšich oddelení, na našich programátorov. Posledných pár rokov sme však nepracovali iba na kampaňových či prezentačných weboch, ale aj na komplexných webových projektoch a riešeniach. Táto práca sa postupne vzdaľovala práci reklamnej agentúry a tak vznikli BRACKETS by TRIAD, dcérska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na vývoj softvéru.

V BRACKETS máme za sebou už niekoľko projektov. Nejde pritom o žiadne jednoduché prezentačné webstránky, ale o veľké webové riešenia, ktoré používa veľa používateľov a majú pomerne slušnú návštevnosť. Jedným z takýchto projektov je spravodajský a autorský portál postoj.sk. Pre širokú komunitu mladých mamičiek sme vytvorili obsahový portál nutriklub.sk. Pre klienta O2 Slovakia sme vytvorili e-shop predávajúci predvádzacie a rozbalené telefóny mobilmarket.o2.sk. Pozri viac v referenciách.

Chceme nových kolegov

V súčasnosti pracujeme na niekoľkých pomerne komplexných webových projektoch a plánujeme ďalšie. A preto potrebujeme nové posily do nášho zohratého tímu. Hľadáme dvoch ľudí na tieto pozície:

  • Seňor Developer (Senior Web Developer PHP)
  • Hľadač pravdy (Webový analytik)

Hľadáme ľudí, ktorí medzi nás naozaj zapadnú. Ľudsky a tiež zvláštnym typom humoru, ktorý sa slovami nedá opísať.

Screen Shot 2016-03-14 at 16.58.16

[Humor]

Vieme ti slúbiť prácu na naozaj zaujímavých a rôznorodých projektoch, pri ktorých vieš využiť tvoje skúsenosti, ale aj sa toho veľa naučiť. V BRACKETS milujeme objavovať nové veci a skúšať nové technológie. Vždy keď si niekto niečo naštuduje, delíme sa o to s ostatnými formou zaujímavých Inspiration campov. Ak si práve ten typ, ktorý podobne rád skúma a skúša, si pravdepodobne náš človek.

Samozrejme, že okrem super projektov je tu kopec ďalších vecí, ktoré tu tak máme radi. V prvom rade sú to kolegovia, potom legendárne lyžovačky, párty a pivká, LANky, Mortal Kombat po obede či nonstop pivo v chladničke 🙂 Ak si vieš takúto prácu predstaviť, tak čítaj ďalej, že koho to teda hľadáme 🙂

Senior Web Developer

V rámci pozície senior web developer hľadáme predovšetkým skúseného PHP backendistu. Hľadáme niekoho, kto si už s PHPčkom čo to odskákal a nie je úplný noob.

Tu je zopár vecí, ktoré u nás robíme a ktoré budeš u nás robiť pravdepodobne aj ty. Stačí, že sa kamarátiš len s polovicou z týchto bodov, ale už teraz sa tešíš ako sa vrhneš aj na tú druhú polovicu. Tu sú:

  • používaš Laravel 5 alebo iný známy PHP MVC framework (Symfony, Zend, Cake), máš zbežný prehľad v ostatných frameworkoch (fakt len zbežný)
  • dosť dobre ovládaš SQL (používame PostgreSQL, ale ak vieš MySQL alebo iné SQL, je to úplne v pohode)
  • máš skúsenosti s tímovou prácou
  • už si v živote napísal aspoň jeden unit test (napr. HelloWorldTest.php) a vieš (aspoň teoreticky) ako by mal fungovať Continuous Integration
  • už si ani nevieš predstaviť spraviť niečo bez GITu
  • aj keď ich možno ešte nepoužívaš (nevadí), Homestead, Vagrant prípadne Docker ti nie sú úplne neznáme pojmy
  • už si aspoň čítal o pojmoch ako je polymorfizmus, enkapsulácia, dependency injection, inversion of control, low coupling high cohesion, SOLID
  • vieš kto je to Jeffrey Way alebo sleduješ Laracast (prípadne iný podobný portál)
  • máš zároveň prehľad aj vo frontend technológiách a niečo si si už vo frontende odmakal (nemusíš však byť frontend guru, frontend budeš robiť skôr výnimočne)

Webový analytik

Do Brackets hľadáme človeka oddaného hľadaniu pravdy! Niekoho nadšeného pre čísla a najmä to, čo dokážu reprezentovať. Keď vidí agregované dáta, snaží sa v nich vidieť súvislosti. Niekoho, kto chápe, že korelácia neimplikuje kauzalitu, že štatistický záver je len tak dobrý, ako zvolená vzorka a spôsob zberu dát. Niekoho skromného, kto akceptoval, že jeho vlastný názor je len malý pán v porovnaní s tvrdou realitou, ktorú mu ukážu čísla.

Budeme od teba chcieť, aby si nám dával odpovede na zákerné otázky, nechápavé pohľady a pomohol nám pochopiť, prečo niečo funguje, a niečo iné zase nie.

Na to, aby si toto všetko mohol robiť potrebuješ okrem šikovnosti, chuti neustále sa učiť niečo nové, aj praktické skúsenosti s nástrojmi webového analytika. Vieš, ako správne nastaviť A/B testy, a kedy ich považovať za úspešné a relevantné? Vieš aj čo sú multivariačné testy? (Nemusíš, toľko dát k dispozícii nemáme:))

Čo budeš u nás robiť?

  • Rýpať sa v Google Analytics, nastavovať filtre, segmentáciu užívateľov…
  • Vyhodnocovať výsledky našich projektov, správanie užívateľov a vytvárať reporty
  • Hľadať spôsoby, ako získať nových užívateľov a cesty na ich udržanie
  • Budeš skúšať, spoznáš (možno už poznáš) a budeš sa zamýšľať nad vhodnosťou rôznych analytických nástrojov. (Kissmetrics, Mint, Crazyegg, Clicktale, Mixpanel… you name it), a keď príde ich chvíľa, použiješ ich.

Čo ďalej?

Ak si myslíš, že si ten, koho hľadáme, budeme veľmi radi, ak sa nám predstavíš. Kto si, čomu sa venuješ, a prečo si myslíš, že by si bol dobrým developerom/analytikom v Brackets. Napíš nám, na čom si doteraz pracoval. Forma je na tebe, žiadnu šablónu na to nemáme 🙂

Budeme sa tešiť na tvoj email, ktorý pošleš na princess@brackets.sk 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám