Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Triad vykročil z kreatívy k médiám. Privítajte tím Criss Cross

Môže kreatívna reklamná agentúra fungovať bez toho, aby detailnejšie poznala médiá a všetko, čo s nimi súvisí? Môže. Je to ideálny model?

Nie, nie je.

A preto sme v Triade mali vždy po ruke ľudí, ktorí nielen vymýšľajú kreatívu, ale vyznajú sa aj v médiách. Vedia, čo je to mediálna stratégia, aká dôležitá je optimalizácia, že nových sietí sa netreba báť a aj to, že reporty s neprehľadnými screenshotmi gigantických tabuliek sú oničom. A že to všetko vedia pripraviť tak, že nie je výnimkou, ale pravidlom počuť toto:

MEDIA EARLY ADOPTERS

Boli sme medzi prvými s kampaňami na Spotify či na Snapchate, už pred rokmi sme využívali chatbotov, ale i natívnu reklamu a čoraz viac riešili aj ATLko vrátane nákupov rádiospotov, OOH a televíznych spotov (v úzkej spolupráci s Unimedia).

Našich klientov často prekvapilo, že sme na mediálnom piesočku tak prirodzene doma. A sami nás inšpirovali k tomu zamyslieť sa, či nie je čas posunúť sa a mediálnemu tímu vytvoriť ešte väčší priestor a vlastnú značku. Vlani tieto úmysly začali konečne naberať reálne kontúry.

Teraz na jeseň je Triad „mediálka“ oficiálne reálnou vecou.  Volá sa Criss Cros a náš art director Skica jej vytvoril takéto logo s piškôrkovými elementami:

CRISS CROSS, VITAJ!

Oficiálny dátum narodenia Criss Crossu je 1. október 2021, kedy sme zverejnili jeho webovú stránku crisscross.sk. Okrem iného tám nájdete prehľad Triad prác, ktoré mali výrazné mediálne riešenia a z ktorých mnohé boli ocenené na súťažiach ako Effie, Flema alebo Zlatý klinec. A tiež prehľad toho, čo všetko riešime. Ak by sa vám nechcelo preklikávať, hodili sme to pre vás aj sem:

 

Do Devín band rodiny, ktorú tvorí aj SaaS social media tool Kontentino, firma na vývoj a prepájanie softwaru Brackets by Triad, plánovací a reportovací tool Allfred, tak prubudol najmladší člen, ktorému ako jeden z jeho rodičov želám len to najlepšie.

Ak by ste si o Criss Crosse chceli prečítať viac, dajte si článok v Stratégiách, kde sa dozviete aj to, ako vznikal názov alebo či je nejaká oblasť v rámci médií, ktorej by sme sa chceli zatiaľ vyhnúť. Spoiler: Áno, je. 🙂

Ak vás Criss Cross instatne zaujal a radi by ste sa spýtali viac, píšte na crisscross@triad.sk.

 

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám