Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Kontentino bude ešte lepšie

Ako už iste viete, náš super simple cool-tool Kontentino sa stal dôležitou súčasťou našich socialistov. Čo však asi nie všetci viete, to je fakt, že sa postupne stáva must-have výbavou pre iné agentúry a značky. A čo nás teší ešte viac je, že Kontentino bude dokonca lepšie ako doteraz. V tomto blogu vám v rýchlosti predstavíme, aké featurky a upgrady pripravujeme spustiť vo veľmi blízkom čase. Zároveň sme zvedaví na váš feedback. Napíšte nám do komentárov, ktoré z týchto vecí potrebujete skôr, a či vám napadajú ďalšie funkcie, ktoré by ste chceli mať v Kontentine.

Ďalšie sociálne siete

Áno, spravovať len facebook nestačí. Preto plánujeme pridať do Kontentina aj Instagram, ktorý je úplný must-have. Trošku nám to trvá, pretože sme doteraz pimpovali facebook. Napríklad sme chceli mať carousel a GIFká ako prví. Z ďalších sociálnych sietí plánujeme zaradiť LinkedIn, Twitter a YouTube. Nevieme sa však dohodnúť, ktoré z nich by sme mali spraviť ako prvé. Poradíte?

Čoskoro si tak, ako pre facebook, budete môcť s rovnakou ľahkostou plánovať, schvaľovať a komentovať content plán aj pre spomínané sociálne siete. Veríme, že potom budete milovať Kontentino ešte viac. My už len pri predstave na tento update výskame od radosti.

 

yaaasss


Mobilná verzia

Každý z nás je mobilný a najmä klienti. Preto sa s Kontentinom budete môcť zabávať aj zo svojho mobilu. Klienti si počas cesty do práce, obednej pauzičky či poobednej kávičky môžu pozrieť content plán a schváliť, prípadne okomentovať jednotlivé posty zo svojho múdreho telefónu. Je trošku nevýhoda, že Kontentino ešte nie je mobile friendly. Ale aj to máme v pláne optimalizovať čo najskôr, aby sa mohli vytvárať posty cez mobil aj pre Instagram. #Kontentinogoesmobile

 

Reklamné formáty

Často sa na to nemyslí, ale schvaľovanie reklamných formátov ako Page likes, Post engagement, Website clicks či dokonca Right columns (ak ich niekto ešte používa) je dôležitá súčasť plánovacieho procesu. My sme na to nezabudli a čoskoro klienti budú môcť socialistom schváliť pekne všetky reklamné formáty. Trikrát hurá tejto dôležitej featurke!

 

Nový systém notifikácií

Emailové notifikácie sú síce fajn, ale stávajú sa málinko neprehľadné. Keď spravujete veľa stránok, treba na to trošku iný systém. Z tohto dôvodu bude mať Kontentino prehľadnejší systém notifikácií. Niečo na štýl facebooku. Takto sa vám nezahltí emailová schránka a všetko sa krásne sprehľadní. Samozrejme, ostáva funkcia manuálne posielaných emailových notifikačiek, aby sme mohli tasky pripomínať zábudlivcom.

Časové pásma

Tešíme sa, že máme stále viac a viac agentúr, ktoré majú klientov z iných časových pásem. Napríklad nám prednedávnom pribudla agentúra z Mjanmarska. Pridanie časového pásma do kalendára úplne odstráni problémy a nedorozumenia spôsobené časovým pásmom iných krajov.

Tešíte sa? My veľmi 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Account Manager - hľadáme skúseného parťáka na vedenie projektov a vzťahov s našimi super klientami. Ak už máš skúseností dosť, ale zároveň sa chceš ďalej učiť niečo nové, napíš nám! >>

IDEAMAKER & COPYWRITER, v jednej osobe je top príležitosť pre kreatívca, ktorému je aktuálny priestor na rast malý a chce sa ďalej učiť robiť lepšie a lepšie integrované kampane. Poď si >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám