Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

DECEMBROVÝ TRIADWATCH

Vytrhnite sa na chvíľu z predvianočného prokrastinovania a prečítajte si, čo sa za december udialo v social svete. 👀

Facebook chce tvoj feedback

Facebook prišiel s appkou Viewpoints, ktorá odmeňuje používateľov za feedback, ktorý dajú tejto sociálnej sieti. Ako prvý vyplní každý používateľ 15-minútový dotazník o vplyve sociálnych sietí na duševné zdravie, za ktorý dostane 1 000 bodov, ktoré majú hodnotu 5 dolárov. Facebook používateľa vyplatí cez PayPal, zatiaľ je však nejasné, aký najnižší počet bodov je k tomu potrebný.

Facebook testuje nové appky

Facebook sa snaží zaujať aj mladú cieľovku, a preto prináša nové appky. Whale je na výrobu meme, Aux sa špecializuje na shareovanie hudby s priateľmi a Bump funguje na princípe Q and A a má spájať študentov. Zatiaľ sa všetky testujú len v Kanade a uvidíme, ktoré sa reálne dostanú aj k nám.

 

Instagram fíčurky nájdete už aj na Facebooku

Funkciu close friends z Instagramu nájdete už aj na Facebooku a v messengeri ako favorite friends. Značky to budú môcť využiť na komunikáciu s top fans.

Nakupovať už nemusíte len na Instagrame. Facebook pay bude k dispozícii aj pre neziskové organizácie, Marketplace, na nákupy vstupeniek či preposielanie peňazí medzi používateľmi.

Work groups

Nechcete sa kamošiť na Facebooku s kolegami, ale Slack už na spamovanie nestačí? Tak ich pozvite do pracovnej skupiny, kde budete môcť spolu dosýta interagovať a tiež si aj posielať správy bez toho, aby ste boli priateľmi na Facebooku. Ak sa vám nechce vytvárať skupinu, môžete sa spojiť len na messengeri.

 

Čaká nás obmedzenie počtu reklám?

Facebook plánuje regulovať masívnych inzerentov a dotknúť by sa to malo iba malého percenta značiek. Tým sa snaží bojovať proti zahlteniu inzerciou, čo by prinieslo vyšší výkon reklamám. Facebook vydá začiatkom roka guidelines na úpravu kampaní a toto obmedzenie bude platné od polovice roku 2020.

 

Facebook má nové logo

Až 71 percent ľudí netuší, že Facebook vlastní Instagram a Whatsapp. Preto sa teraz pri prihlasovaní do týchto appiek stretnete s novým logom, ktoré vám to pripomenie.

IGTV má stále veľké ambície

Instagram sa stále nevzdáva a snaží sa presvedčiť používateľov na pozeranie videí v IGTV. Uľahčuje vytváranie, zdieľanie a kategorizovanie videí na tejto platforme. Pribudne aj možnosť IGTV series – playlisty, ktoré sú rozdelené podľa kategórií.

 

Instagram upratuje sledované účty do kategórií

Zaujíma vás móda, zdravá strava či šteniatka zlatého retrievera? Teraz vám IG rozdelil profily, ktoré sledujete, do kategórií podľa ich obsahu. Dozviete sa aj to, s ktorými profilmi interagujete najviac a najmenej. Instagram si od toho sľubuje zvýšenie interakcií a aktívnych spojení.

 

Intelektuálne trepkanie obohatíme ešte random informáciami:

Apple chystá v roku 2022 Apple glasses. Predikcie dokonca hovoria, že by mohli nahradiť iPhone. 😲 Pinterest odkopíroval IG shop a launchuje tiež svoju vlastnú verziu, ktorá sa bude focusovať na small businesses. A uzatvoríme to jemnou absurditou – detské písmo Donalda Trumpa je už aj font. Môžete ho využiť pri tvorbe vianočného priania komukoľvek, koho nadovšetko zbožňujete, ehm. 😂

Ďakujem, že ste sa prescrollovali až sem a bežte si užiť Vianoce so svojimi rodinami, ktoré vás budú buzerovať za to, že ste stále na telefóne. „Babi, ale ja pracujem!“

Best Movie Ever GIF - Find & Share on GIPHY

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám