Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Top kreatívne práce TRIADu 2021

V TRIADe máme každoročne milú povinnosť. Sadneme si s kreatívnymi lídrami, ohliadneme sa za uplynulým rokom a úprimne si odpovieme na otázku Čo sa nám podarilo? Máme práce, ktoré sú dobré a majú výsledky. Ale máme aj práce výnimočné, originálne a perfektne exekuované, na ktoré sme hrdí ako kreatívci? Inými slovami, máme práce hodné prihlášky do Zlatého klinca? Tu sú práce, ktoré tento rok prešli naším prvým sitom a s ktorými ideme zabojovať o klince už tento piatok. Držte palce.

Martinus – Prvé riadky

Dá sa vôbec začať niečím iným ako prvým riadkom? 🙂 Pre Martinus a ozajstných zanietených fanúšikov kníh sme pripravili nádhernú promočku, ktorá ctí nielen umenie slova, ale aj poctivý letteringový craft.

Martinus – Kúp mi knihu

Spojenie značky Martinus a Mekyho „Kúp mi knihu“ sa tak nejak úplne ponúka, však? Nám sa špeciálne núkalo na Vianoce, ale stále tu bola veľká otázka, ako to spraviť tak, aby to vypálilo naozaj dobre. Vznikla tak prvá vianočná kampaň Martinusu s televíznym spotom, ktorá všetkým pripomenula, že sú voňavejšie darčeky ako parfém a že knihy odolávajú móde dlhšie ako handry 🙂

VÚB Banka – Atlas – Ochrana prírody nemá cenu

Ochrana prírody naozaj nemala žiadnu cenu. Teraz už má. V spolupráci s VÚB sme vytvorili vôbec prvé ocenenie pre ľudí, ktorí chránia naše životné prostredie.

Slido – Meeting Zombies

Lockdown a nekonečné online mítingy spôsobili, že sme na stretnutiach často vyzerali ako prázdne telesné schránky bez života. Na tomto insighte vznikla svetová kampaň pre Slido, ktoré nás svojimi nástrojmi vťahuje naspäť do života. Svoj úspech si získala v USA, Austrálii aj na Slovensku a v Čechách.

UP Dejeuner – Dežo! Né!

Dežo, né! Vyber si Dežoné! To bol náš key message, ktorým sme dokázali dosiahnuť to, že ľudia konečne vedia, ako sa číta názov značky nášho klienta a úplne jasne museli pochopiť, ako sa majú rozhodnúť, keď na to príde. Klobúk dole všetkým klientom, ktorí si vedia sami zo seba urobiť trochu srandu. Funguje to.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám