Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Facebook aplikácia – Si dobrý šofér? Otestuj sa!

Ruku na srdce. Kto z vás si o sebe nemyslí, že je najlepší šofér? Všetci muži (a aj niektoré ženy 🙂 sú presvedčení, že vedia dobre šoférovať. Presne to sme využili vo Facebook aplikácii pre novú online poisťovňu Genertel. A stalo sa niečo úžasné!

Naša aplikácia Aký si šofér funguje podobne ako test, ktorý poznáte z autoškoly. Máte 180 sekúnd na to, aby ste zodpovedali 9 otázok a jednu bonusovú. Podľa toho, koľko bodov nahráte získate ocenenie – môžete sa tak stať „pirátom ciest, kráľom zákrut alebo sviatočným vodičom.“ Po absolvovaní testu dostanete aj svoj vlastný „Genertel vodičák„, ktorý sa zverejní medzi vašimi fotkami na Facebooku a automaticky otaguje vašu fotku.

Aky si sofer - vodicak

Automatický post po dokončení testu

Prečo máte na test iba 180 sekúnd? Lebo len tak krátko trvá online poistenie PZP v poisťovni Genertel.

A teraz prichádza prekvapenie

Keď bol test „Aký si šofér“ naprogramovaný, spustili sme ho medzi našimi kolegami na Facebooku. Na druhý deň sme pozerali štatistiky a neverili sme vlastným očiam! Iba za prvých 24 hodín sa test rozšíril medzi 3500 ľudí! Úplne sám, bez akejkoľvek reklamy. Na ďalší deň to bolo už 11 000, potom 45 000 a o pár dní si náš test urobilo už dvestopäťdesiattisíc ľudí!

Ale to nie je všetko!

Okrem toho, že aplikáciu použilo viac ako dvestopäťdesiattisíc ľudí, ďalší užívatelia Facebooku sa s ňou dostali do kontaktu. Aplikácia vytvorila automatické posty a vodičáky v počte vyše pol milióna! Zadarmo sme tak oslovili takmer štvrtinu všetkých slovenských užívateľov Facebooku!

Chcete vedieť viac?

Viac o tom, ako robiť dobré aplikácie na sociálnych sieťach vám povieme na konferencii Internet je S3XY už 25. novembra 2010. Na workshope vám ukážeme aj praktické príklady. Tešíme sa na vás.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>