Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Hľadá sa najrýchlejší twitterista!

Pre najrýchlejší eshop s elektronikou Shoppie.sk organizujeme online turnaj, ktorý má ukázať, kto je najrýchlejším twitteristom Slovenska. Rozcvičte prstíky, nabite smartfóny a prihláste sa, ako inak tweetom 😉 

Každý, kto má Twitter účet, sa môže do súťaže o najpohotovejšieho twitteristu prihlásiť do 9. novembra. Info ako to urobiť nájdete na stránke www.najtwitterista.sk. Pošlete jeden tweet a ste v hre.

Už budúcu stredu vytvoríme pavúk duelov, kde proti sebe budú bojovať náhodne vybrané dvojice súťažiacich. Ich úlohou bude sledovať na Twitteri zmienky z účtu Shoppie.sk a čo najrýchlejšie  zareagovať. Rýchlejší postupuje do ďalšieho kola.

Vyzerať to bude asi takto a pozor – zobrazovať sa bude v real time!

Najtwitterista pavúk pre shoppie.sk

Víťaz turnaja získa okrem prestížneho titulu Narýchlejší Twitterista a uznania v Twitter komunite aj špičkový smartphone. Už pri prihlásení si každý zúčastnený môže vybrať, či chce vyhrať iPhone 4, alebo Android – Galaxy SII. Zvyšný z dvojice telefónov získa vyžrebovaný výherca zo všetkých prihlásených do turnaja.

Držíme všetkým palce!

P.S.
Beat me! 😉


Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Momentálne nikoho nehľadáme, ale kto vie :) Ak si myslíš, že do TRIADu patríš, napíš nám aj tak a možno motyka vystrelí.

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,