Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Billy Barman! Najlepšia 8-bitová hra roku 2010.

Billy Barman nie je obyčajná slovenská kapela a preto si zaslúži neobyčajný web. Oprášili sme firemný Commodore 64, zapojili joystick, vložili pásku s Turbo Pascalom a inšpirovaný 8-bitovou „zlatou“ érou hier sme naprogramovali stránku, ktorá je vlastne hrou.

Ako sa hrá Billy Barman?

Kliknite na www.billybarman.sk a pustite z ruky myš. Stránka sa ovláda takmer celá len klávesnicou. Šípkami pohybujete kapelou Billy Barman po ulici, SHIFT slúži na behanie a medzerník prinúti postavičky skočiť. Každý, kto hrával hry v 90. rokoch, vie ako na to.
Billy Barman

Zahrajte sa Akordian!

Súčasťou stránky je aj hra Akordian. Cieľom hry je pomocou pivných fliaš triafať akordy, ktoré vychádzajú z nástrojov hrajúcej kapely. Akordy však majú na hráča smrtiaci účinok a keď Vás 3x trafia, končíte.

Ulica plná možností

Okrem hry sa na ulici nachádza napr. miestny hudobný obchod, bar alebo novinový stánok prinášajúci vždy čerstvé správy.

A to najlepšie na záver. Objavte tajné cheaty!

Čo by to bolo za hru, keby v nej neboli cheaty? Prezradíme Vám však zatiaľ len jeden. Keď ste na ulici, napíšte priezvisko nesmrteľného kráľa popu. Potom behajte s postavičkami a budete milo prekvapení :).
Tak a teraz sa bežte hrať na www.billybarman.sk a spomínajte na detstvo pri hrách ako Prince of Persia alebo Manic Miner!

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Momentálne nikoho nehľadáme, ale kto vie :) Ak si myslíš, že do TRIADu patríš, napíš nám aj tak a možno motyka vystrelí.

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,