Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Sociálne online hry – zahrajte sa s veľkým davom!

Ľudia sa radi hrajú, milujú zážitky, zapájajú sa do zábavy. A nielen na internete, ale všade kde sú. Predstavujem 2 skvelé sociálne projekty, ktoré zapajajú ľudí do hry na verejnosti, na námestiach, v parkoch, na festivaloch. Všade, kde je veľa ľudí.

Megaphone

Megaphone je projekt, kde sa môže každý zapojiť do hry na veľkých obrazovkách pomocou svojho mobilu. Stačí zavolať na určené číslo, na obrazovke sa zobrazí váš avatar a môžete hrať. Geniálne je, že každý má už teraz pri sebe svoj vlastný „game pad“. Ovládať hru môžete pomocou hlasu (kričaním do mobilu) alebo stláčaním tlačidiel.

Megaphone vznikol v roku 2007 ako študentský projekt na New York University a komerčne ho odvtedy použili značky ako MTV, Adidas (video), Palm (video), tímy NBA (video), Vodafone alebo Ford na zabavenie svojich zákazníkov. Jeden zo svojich projektov uviedli dokonca na priamo v New Yorku na Times Square.

Uplause

Uplause je fínsky startup, ktorý prináša zábavu na akcie, kde je veľa ľudí. Na rozdiel od Megaphone, kde každý hrá za seba, v Uplause účastníci spolupracujú. Spoločne kričia, hýbu sa, tlieskajú a ovládajú tak hry na veľkých obrazovkách. Na zabavenie účastníkov sa zatiaľ používa na športových eventoch, kde vynikne jeho tímový potenciál. Geniálny je napríklad tancujúci Freddie Mercury v pesničke „We will rock you“ od Uplause :).

Ktorá sociálna online hra lepšia pre vašu značku?

Obidve typy sociálnych hier majú svoje výhody, Megaphone podporuje súťaživosť a Uplause tímového ducha. Takže si môžete vybrať podľa hodnôt, ktoré prezentujú vašu značku.

Kto sa do podobného projektu pustí prvý na Slovensku?
Uvidíme niečo podobné na festivaloch už toto leto?
My v TRIAD Advertising sme pripravení.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám