Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Facebook aplikácia – Generátor výhovoriek 3000

Naším klientom nikdy nesľubujeme „virálnu kampaň„, pretože šírenie sa nedá zaručiť. V tomto poste vám ale prezradíme, ako sme zaujali tisíce mladých. Za pár dní a zadarmo.

Naša kampaň pre dobrovoľnícky projekt 72hodín bez kompromisu má koncept „presťaň sa vyhovárať, preber sa a zapoj sa“. Začali sme v spote, pokračovali s printami a rádiom a finálne sme túto myšlienku rozbehli naplno v online kampani na Facebooku.

Ako osloviť mladých?

Aby sme mladým ukázali, že sa netreba trápne vyhovárať, vytvorili sme špeciálny automat, ktorý vymýšla hlúpe výhovorky. Tento zázračný stroj sme nazvali Generátor výhovoriek 3000 a spustili sme ho na facebooku presne 2 týždne pred začatím akcie 72 hodín.

Generator vyhovoriek 3000 - úvod

Čo je generátor výhovoriek 3000?

Do generátora výhovoriek 3000 jednoducho napíšete, čo sa sa vám nechce a stroj vytvorí výhovorku. Keďže výhovorky sa tvoria podľa náhodného kľúča, na výber je viac ako tisíc výhovoriek.

Generator vyhovoriek 3000 - generovanie

Ak sa vám výhovorka páči, môžete ju uložiť medzi svoje fotky.

Generator vyhovoriek 3000 - výhovorka

Zázračné účinky generátora

Virálny efekt

Do celej kampane sme nedali ani jeden cent. Čakali sme, že sa generátor bude luďom páčiť… ale to, čo sa stalo, nás všetkých prekvapilo.
V prvý deň generátor použilo 50 ľudí, druhý deň 300 ľudí, tretí deň sme mali 1500, ďalší 4500… za jeden týždeň aplikáciu použilo viac ako 22 000 mladých!
Vygenerovaných bolo spolu 15 000 ospravedlneniek! A to iba za prvý týždeň 🙂

Ako si generátor našiel cieľovú skupinu

Zázračné bolo, ako si generátor našiel presne svoju cieľovú skupinu. Na začiatok sme generátor výhovoriek spustili len medzi našimi kamarátmi. Čoskoro ale prešiel sám medzi mladšie ročníky. Presne sa tak trafila cieľová skupina akcie 72 hodín bez kompromisu. Spolu 88% užívateľov je vo veku 13-24 rokov.

Generátor každý deň generuje tisíce výhovoriek, najobľúbenejšie výhovorky sú ale jasné:

  1. ísť do školy
  2. učiť sa
  3. upratovať

Zaujímavé je, že medzi obľúbenými činnosťami, čo sa našej mládeži nechce je aj „chodiť na záchod, žiť, sexovať“! Myslím, že by to stálo za psychologický prieskum :).

Neuveriteľný efekt pre klienta!

Okrem tisícov ľudí, ktorí používajú generátor výhovoriek 3000 je pre nás veľmi dôležité, aký efekt má kampaň pre klienta. Na dovtedy neznámej facebook stránke 72 hodín za jeden deň pribúdalo až 1000 fanúšikov! V pondelok sme mali cca 700 fanúšikov, v piatok už viac ako 5000! To všetko vďaka generátoru!

Na samotnej stránke projektu www.72hodin.sk vzrástla návštevnosť o 400% oproti minulému týždňu. A to bez žiadnej investície.

BTW sorry, že som tento post nenapísal skôr, ale fakt mi volal ten prezident.. naozaj nekecám 🙂

Vyskúšajte si aj vy Generátor výhovoriek 3000 na Facebooku.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám