Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Viac ako All Fans Party

Bazén, komáre, ríbezlák a viac ako 200 ľudí v jednej devínskej záhrade. Inak povedané, minulý týždeň sa opäť konala Triad All Fans Party, ktorú odporúča 9 z 10 ľudí. Každý desiaty si ju, žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu, nepamätá.

Práve pre týchto niekoľko vyvolených tu máme zopár čísel. Pri vstupe sme rozdali 250 menoviek a 250 odznakov. Posledné z nich si odniesla nemenovaná blonďavá slečna Baška, ktorú ste mohli stretnúť oblečenú v našom bazéne. Tá tam našťastie neskončila sama. Doplnili ju ďalší štyria dobrovoľníci a jedna nedobrovoľníčka.

Inak v bazéne sme okrem vody mali aj 160 detských guličiek, lebo práca v reklame nie je pre dospelých, no na druhý deň sme našli len 123 z nich. Kam sa podeli, nikto netuší…

Ak si niekto z vás našiel veľké množstvo fotiek vo svojom mobile a netušíte prečo, možno že ste sa len chceli znova a znova dostať na náš billboard machine (stačilo do príspevku napísať #allfansparty ). Pridali ste 106 fotiek na Instagram a 60 tweetov. Nebojte sa, nie ste v tom sami, my máme 234 vašich kompromitujúcich fotiek buhahaha.

A prečo si to vlastne nepamätáte? Možno to bude tým, že za jeden večer sme vypili 3 fľaše whisky, 2 fľaše Jäggermeistera, 5 fliaš hrušky, 1 absint, 120 litrov piva (ďakujeme Pivovary Topvar a Plzeňský Prazdroj) a toľko ríbezláku, že by to nespočítal ani sám Chuck Norris. Komu toto nestačilo, dorazil sa na afterke v Nu Spirite.

Všetky fotky nájdete na tomto mieste a ešte aj tu.

Infografika na záver

Sme veľmi šťastní, že ste ôsme narodeniny našej agentúry oslávili spolu s nami. Vidíme sa opäť o rok, priatelia.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám