Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Triad sa vydá na turné! (UPDATE Termínov)

Dámy a páni, Triad ide na turné! A to po slovenských konferenciách o internetovom marketingu a reklame. Preto sme sa rozhodli, že vám prinesieme náš „tourplán“, aby ste nás nejakým nedopatrením nezmeškali.

Začíname už túto stredu 28. septembra na konferencii Internet Rulezz v aule Ekonomickej univerzity v Bratislave, kde sa predstavia hneď dvaja Triadisti. Náš Creative Director, Jaro Zacko, bude členom panelovej diskusie na tému „Kreatíva vs. efektivita. Na čo je Facebook marketérom skutočne dobrý?“ Maťo Palšovič zase vnesie trochu svetla do neustále sa meniacich pravidiel na Facebooku s prednáškou „Mýty a fakty o pravidlách na Facebooku“.

Náš Palšo je však pracant a z duše nenávidí všetky formy oddychu, preto vystúpi už deň na to (!!!) vo štvrtok 29. októbra na konfererencii Hospodárskych novín Internetový marketing od A po Z. Opäť bude rozprávať o pravidlách na Facebooku a pridá aj dva bonusy, prípadové štúdie našich projektov „Aký si šofér“ a „Verne.sk“.  A keby vám toto vystúpenie nestačilo a chceli by ste si ho pozrieť opäť, Palšo zopakuje svoju prednášku na rovnakej konferencii už 6. októbra.

wosa gitarista :)stredu 5. októbra sa predstaví aj náš Digital Director, Martin Woska, ktorý bude na konferencii Marketing that sells prednášať o použití digitálnych médií v offline priestore.

A neobídeme ani Trend konferenciu Internet a reklama, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 13. októbra v hoteli Holiday Inn. Wosa tu bude jedným z členov panelovej diskusie v sekcii „zAPPni mobil“ a tiež bude prednášť o nových trendoch vo vývoji mobilných aplikácií.

2. novembra pokračuje Wosa v Prahe na konferencii Forum Media, kde bude vysvetľovať kreatívne prepájanie Online a Offline priestorov v reklame a na čo je to vlastne dobré.

No a predbežne turné zavŕši medinárodná vedecká konferencia Nové trendy v marketingu na zámku v Smoleniciach  15. novembra kde bude prednášať aj Wosa aj Martin Palšovič na digitálno onlinové nové trendy v marketingu.

Nechceme veľa prezrádzať, ale chalani momentálne finišujú svoje prezentácie a venujú im oveľa viac času ako svojim rodinám, priateľom a kolegom. Veríme, že to teda bude stáť za to. Mimochodom,  toto budú prvé verejné vystúpenia Martina Wosku ako ženáča, tak si to nenechajte ujsť! 🙂


Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám