Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

TOP 5 aplikácii, ktoré používame v TRIADe

Betaworks sa v tých appkách asi celkom vyzná. Vďaka Homescreenu môžeš vidieť najčastejšie používané aplikácie bárskoho. Nás to nakoplo k tomu, aby sme zistili, na aké aplikácie ťukáme v TRIADe najčastejšie my.

Toľko zo sveta Betaworks, teraz ten TRIADovský

Kto je rýchlejší ako Homescreen? JA! Ukradla som mobil každému v TRIADe a spravila som si prieskum o tých najlepších a najpoužívanejších appkách. Tak porovnávaj…či už si copywriter, account, web developer alebo hocikto.

Čo som zistila?

 

1. Copywriteri

Maroš Hamorský nedá dopustiť na aplikácie, ako LEMA, kde sleduje spisovnosť slovíčok. Office aplikáciu používa, keď ho niečo napadne “za pochodu”. Ak chce načerpať inšpirácie, jednoducho stlačí na Zite, kde si listuje zaujímavými novinkami. Aplikácie sú prístupné ako pre iOS majiteľov, tak aj pre androiďákov. V práci taktiež nedá dopustiť aj na Riffsy. Prečo? “…Lebo gifká povedia niekedy viac ako slová.”

Podobne je na tom aj Matúš Priehoda, copywriter, ktorý okrem spomínaných aplikácií využíva aj Evernote, keďže chce mať všetky svoje poznámky vždy so sebou. Pokiaľ si chce prečítať niečo dobré, Kindle čítačku e-bookov má po ruke, resp. pod prstom.

2. Grafici

Art director Viktor Karvai si čas plánuje v ToDo aplikáciách Clear a Things.
Keď sa rozhodne niečo odfotiť, využije PicLab so svojimi filtrami a efektami. InstaSize mu hneď upraví záber na tú správnu veľkosť, aby sa fotka celá zmestila na Instagram. S dokončeným projektom sa môže pochváliť priamo vo svojom portfóliu v aplikácií Behance. A je sa čím pýšiť, veď posúď sám.
Keď nie je po ruke pero a papier, nápady si zapisuje do Wunderlistu.

3. Social media specialisti

Social media specialist, Jaroslav Horváth, na otázku, ktorá aplikácia mu pomáha pri práci, odpovedal: “Poznámky, resp. poznámkový blok synchronizovaný s PC.”

Ani Alan Holub si nemôže dovoliť zabúdať. Preto najčastejšie ťuká v mobile do Evernotu a Wunderlistu, aby mal istotu, že mu nikdy nič neunikne.

4. Programátori

Triadovskí web developeri sú verní hlavne Wunderlistu. Nieže by mali výhrady voči obyčajným papierovým diárom, ale predsa len sa nedá porovnať s pripomienkovačom v telefóne.

5. Accounti

Naši accounti si ťukajú do appiek ako Hopintaxi, ktorá umožňuje objednať si taxík bez zdĺhavého dohadovania a dopraviť sa na stretko s klientom rýchlosťou svetla.

Harvest je výborná pomôcka na trackovanie času na projektoch, ale aj na prehľad o budgetoch a práci celého teamu. Maru Mitlíková, láskykvet Triadu a team leader, o tom vie svoje. “Na Harvest aplikácii je najlepšie to, že beží bez problémov ako na MacBooku, iPhone, tak aj na Androide…”

Dropbox službu má každý (nielen) account v mobile z dôvodu, že sa on-line dostane kedykoľvek k svojim súborom. Google Analytics je ďalšia z pomôcok, ktorá nesmie chýbať na sledovanie priebehu kampane.

Creative team leader, Vlado Kurek, sa vo svojom mobile preťukáva aplikáciami ako Hopintaxi, Dropbox, Google maps. Taktiež mu pribudla slovenská appka iTransit, ktorá je jeho osobným sprievodcom MHD v Bratislave, vďaka ktorej nikdy nikam nemešká. Tak to má byť 🙂

A čo naše vedenie?

Marek Mrázik, managing director Triadu, si produktívne organizuje svoj čas prostredníctvom task-managera Things. Spravuje v ňom projekty, nápady, ale aj úlohy na každý deň.

Creative strategy director, Martin Woska, má spomedzi nás asi najviac aplikácií. Ako skvelý zdroj informácií mu slúži Twitter feed. Evernote používa ako poznámkový blok na poznámky, nápady, či v prípade potreby briefy. WeatherPro, aplikácia užitočná na každé ráno pre prípad dažďa, alebo (pomaly určite aj) sneženia. Na úpravu fotiek nielen z konferencií má Snapseed, rozsiahly editor fotografií.  Keby ste nazreli do jeho, ešte novotou voňajúceho mobilu, nájdete tam ďalšie už spomínané aplikácie ako Kindle, Google Analytics, Dropbox a Riffsy.


… čo tým chcel básnik povedať?

 

 

Najpoužívanejšia aplikácia TRIADu (fanfáry) je EVERNOTE. O pár ľudí menej má v mobile stiahnutý Wunderlist, tretie miesto má Harvest, Dropbox a Google Analytics.
Do spevu je nám vďaka Spotify. Predbiehame sa v tom, kto sa prvý pripojí na repráky 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>