Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Naše mladé CYBER levíčatá

Predstavujeme vám víťazov súťaže mladých kreatívcov YOUNG LIONS v kategórii CYBER! Sú to naši kolegovia vychovaní v TRIADe – Palino Perdík (programátor) a Igor Lichnovský (junior online account).

cyber-young-lions-2011

Kybernetické levíčatá roku 2011

Na Young Lions sa prihlásili, lebo si chceli porovnať svoje sily s ostatnými súťažiacimi, hlavne z TRIADu a už na prvý pokus všetkých tromfli.
Pekne ukázali, že ak robíte v TRIADe na akekoľvek pozícii, musíte byť naozaj všestranný. Igor tak ukázal svoje schopnosti ako “Flashujúci account”, zatiaľ čo Palino ako developer prebral funkciu “Kódujúceho copywritera”.
Obaja sa tešia do Cannes hlavne kvôli spoznávaniu zaujímavých ľudí, workshopom a celosvetovej young lions súťaži. Veľké lakádlo je pre nich aj zaverečná žúrka celého pobytu na festivale. 🙂

Pozrite si ich víťaznú prácu, v ktorej mali prostredníctvom flash bannera povedať investorom do médií, že printová reklama je už mŕtva.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám