Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Medzinárodné ZLATO a BRONZ pre TRIAD

Veľmi sa tešíme, že vám môžeme oznámiť, že TRIAD získal svoje prvé medzinárodné ocenenie. Dôvody pre radosť sú rovno dva. Poprvé, stalo sa tak na medzinárodnej pôde a podruhé, ocenenia boli rovno dve. Ocenenia si vážime ešte o to viac, že predsedom poroty PIAF bol legendárny Michael Conrad.

Vo štvrtok, 12. 5. 2011 na medzinárodnom festivale reklamy v Prahe – PIAF 2011 porota pod vedením reklamnej legendy Michaela Conrada ocenila našu prácu Google analytics as our media a získali sme najprv bronz v kategórii Creating the media a potom pre nás prekvapivé a neuveriteľné zlato v kategórii Creative use of technologies.

Zdroj: Wolfgang R. Fuerst (www.wrfuerst.com)

Medzinárodná porota zložená z ozajstných svetových, marketingových hviezd hodnotila spolu  361 prác od 92 agentúr z 33 krajín. Okrem TRIADu získala zo slovenských agentúr ocenenie aj agentúra Vaculik Advertising a to bronz v kategórii Creative Use of Traditional Advertising Formats.

20110514-104611.jpg

Google analytics as our media

V kampani pre klienta (a našich kamarátov) riesenia.com sme využili Google analytics ako unikátne médium pre sprostredkovanie reklamného posolstva o novom analytickom nástroji – analytics.sk. Pozrite sa ako:

Čo je ešte dôležité?

Nemenej dôležité je aj to, že počas konferencie sme absorbovali prednášky od veľmi inšpiratívnych ľudí. Rozprávali sme sa s Michaelom Conradom – dlhoročným Chief Creative Directorom Leo Burnett Worldwide. Počúvali sme o tom ako sa tvoria globálne značky. Videli sme ako pracuje jedna z top svetových agentúr WIEDEN+KENNEDY na Heineken kampani, ako robí lokálny pivovar Bavaria globálny guerilla marketing, ako Honda vytvorila kompletnú komunikáciu pre 27 európskych trhov, aké vysoké nároky má na svoje agentúry Kraft Foods Europe, ako funguje soundbranding, ako presadiť kreatívny nápad u klienta a od pána Donalda Gunna sme sa dozvedeli o koľko percent lepšie výsledky vie priniesť nadpriemerne kreatívna kampaň.

Prečo je to dôležité?

Pretože si naše ocenenie od týchto ľudí vážime o to viac. Zároveň sme však za jeden deň videli ako veľmi veľa sa ešte musíme učiť a aké vynikajúce veci vznikajú vo svete. Získali sme inšpiráciu a možno aj smer ktorým sa ďalej uberať a vám, našim klientom a priateľom týmto sľubujeme, že zostaneme na zemi a urobíme všetko pre to aby naša práca bola ešte lepšia.

Pretože nakoniec je dôležitá iba práca, jej výsledky a to že nás naozaj baví. Ocenenia iba potešia 😉

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám