Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Young Lions Slovakia 2010 – cyber shortlist pre TRIAD

V piatok k nám do TRIAD Advertising prišiel diplom Young Lions Slovakia 2010, kde náš tím získal shortlist v kategórii Cyber. Kto ešte nevidel našu prácu na prezentácii počas Zlatého Klinca, môže sa pozrieť teraz.

Young Lions je súťaž pre mladých tvorcov reklamy do 28 rokov, ktorú organizuje Cannes Lions – jeden z najznámejších svetových festivalov reklamy. Tvorcovia, ktorí sa prebojujú z národného kola môžu zadarmo navštíviť festival v Cannes a súťažiť tam s najlepšími kreatívcami sveta. Na Slovensku sa súťaží v 2 kategóriách – film a cyber (online reklama). Na vypracovanie práce pre cyber má tím zložený z 2 ľudí iba 24 hodín.

Shortlist Young Lions Slovakia v kategórii Cyber

V slovenskom kole sme pre TRIAD Advertising spolu s Romanon Janajevom získali shortlist (umiestnenie medzi 3 najlepšími zo Slovenska).

Naša práca pre Young Lions

Zadanie práce bolo upozorniť mladých ľudí na parlamentne voľby. Problémom mladých je pocit, že ich hlas v celom množstve hlasov nič neznamená. Preto sme sa rozhodli ukázať ľuďom, že na každom hlase záleží a že aj oni majú použiť svoj hlas. Vytvorili sme interaktívny banner, ktorý používa mikrofón a podľa intenzity hlasu mení preferencie strán. Vyskúšajte si ho sami. Použite svoj hlas!

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám