Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Triad Likes #32 – Vychytávky, novinky a feedbacky

Dobre vieme, že pondelky v kombinácii s takýmto počasím sú na prácu skutočne náročné. Práve preto načerpajte kreatívnu energiu z nových Triad Likes. Nazbierali sme slušnú dávku inšpirácií a naozaj pekných kreatívnych počinov. Spravte si kávičku a čítajte (alebo skôr pozerajte).

Máte v hlave celú kopu startupov, ale myslíte si, že pri tom množstve nemáte šancu preraziť? V tom prípade vám predstavujeme novinku pre iOS a Android s názvom YO alebo „Na čo plytvať slovami?“. Táto mobilná aplikácia má len jednu funkciu. Môžete vďaka nej poslať svojim priateľom notifikáciu s textom „Yo“, ktorým bez zbytočných slov vyjadríte všetky pocity… Áno, to je všetko. A teraz pozor, aplikácia získala investíciu 1 milión dolárov a vyrobená bola za 8 hodín! (Prepadla jej samozrejme už aj polovica Triadu.) Sťahujte tu a tu a „vyYOjujte“ všetkých kamošov.

Google minulý týždeň na svojej vývojárskej konferencii Google I/O 2014 predstavil svoje najväčšie novinky. A veru že ich nebolo málo. Okrem skutočne vymakaného dizajnu predviedli novú Android TV, platformu Android Wear, Android Auto, novinky pre vývojárov, ktoré súvisia so službou Google Cloud a mnoho ďalších vychytávok. Konferenciu si môžete pozrieť tu.

Kreatívci, grafici, dizajnéri a ilustrátori si našli čas, aby spracovali vtipné feedbacky od klientov, ktoré dostali na svoje práce. Vznikli z toho takéto pekné a zároveň vtipné plagáty. Oplatí sa vidieť všetky na tejto stránke.

Problém s nadmernými odpadmi v podobe nepotrebného oblečenia vyrieši nákupná taška „ragbag“. Za veľmi pekným dizajnom sa skrýva silná idea. Ak si kúpite nový kus oblečenia, vložíte do nej starý, ktorý nenosíte. Namiesto toho, aby putoval do smetí, z tašky spravíte obálku, ktorú môžete poslať do jednej z neziskových organizácií. Tie sa postarajú o to, aby pre vás nepotrebný kúsok oblečenia poputoval k ľuďom, ktorí to potrebujú. Krásne videjko si pozrite na ich webe.

Či už pracujete alebo dovolenkujete, prajeme vám krásny týždeň. 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám