Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Triad Likes #29 – hry, hračky a iné hračičky

V poradí 29. „lajksy“ sa venujú prevažne tech hračičkám a rôznym svetovým vychytávkam, ktoré by vám rozhodne nemali ujsť. Smart wear, 3D vecičky, ale aj pravidelná dávka selfie kampaní a lahôdka od Apple. Spravte si pohodlíčko a prečítajte si, čo nám za posledné obdobie cvrnklo do nosa.

Nadšencov hier a technologických vychytávok poteší slovenský startup – BOARD. V čom je jeho WOW efekt? Okrem smartfónu alebo tabletu potrebujete k hre aj fyzickú boARd 3D mapu.

Reklama od Apple, Better, musí chytiť za srdce aj tých najvernejších „Androiďákov“. Ak sa tak nestalo už dávno predtým. 🙂 V spote vyjadrili svoje posolstvo spraviť svet lepším. Nie len pokrokom v technológiách, ale aj ochranou životného prostredia. Ako? „Make the tools that inspire others to do the same.“

Viete si predstaviť, že si s perom nakreslíte do vzduchu umelecký vzor, ktorý si pripevníte napríklad k tričku? Ak nie, tak si pozrite nasledujúce video o kúzelnom pere Lix, ktoré je najmenším 3D printing perom na svete. Špičková technológia + pekný dizajn = zaručený úspech.

Vedeli ste, že „selfie“ je podľa Oxford slovníka slovom roka? Trend, ktorý inšpiruje všetkých naokolo, využila aj stock photo agentúra Diomedia BR vo svojej kampani Wildlife selfies, ktorou odpromovali novú zbierku fotografií pre National Geographic. Na svete existuje množstvo príšerných „animal“ fotiek. Tie najlepšie zábery z prírody však nájdete v ich zbierke.

Ak ste rozmýšľali nad tým, čo príde po smart watches, už nemusíte. Odpoveď je biometrické smart tričko. Maličký modul zaznamenáva dáta v reálnom čase a vysiela ich z trička do smartfónu. Už len chýba, aby za vás aj odmakalo hodinku v posilňovni. 😉

Toľko zo slnkom zaliateho Devína a Stovežatej. Užite si víkend, priatelia. 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám