Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Triad Likes #21 – selfies, photoshooting a photobombing

O fotografovaní v beztiažovom stave, o tom, že aj psíky majú superschopnosť trefne vpadnúť do záberu a že aj selfies môžu byť svetu (resp. psíkom) prospešné. Spravte si pohodlíčko, na chvíľku vypnite a užite si Triad Likes numr 21.

Grafik Tomáš našiel síce staršiu, ale za to milú prácu arťáka Rui Pinha z Portugalska, ktorý sa pekne vyhral s fotkami celebrít. Objavil v nich dušu (oči) ich animovaných kolegov – postavičiek z rozprávok.

Že selfies sú len bohapusté fotenice o zrkadlo vo výťahu končiace na Instagrame? Tak to pŕŕŕ! Táto milá a vtipná kampaň s názvom „muttbombing“, ktorá pomáha nájsť psíkom z útulku nového majiteľa, dokázala potenciál selfie fotiek využiť priam geniálne. Kto by sa už len nechcel starať o photobombingujúceho havkáča?! 😉 Viac sa dočítate tu.

Lacov najbližší sen je zúčastniť sa fotografovania v beztiažovom stave. A ako sa ho zhostila pre Sports Illustrated modelka Kate Upton? Posúďte sami, ale predtým si pozrite making of video.

Aj keď tohtoročný Super Bowl je už dávno v zabudnutí, Eviku z Prahy nám pripomenula podarenú reklamu pre The Sunday Times, ktorá si určite zaslúži svoju chvíľku slávy v našich Triad Likes. Napríklad aj preto, že jej exekúcia si vystačila len s jedným záberom. A spravili to takto.

Toľko z lekcie photo shootingu, bombingu, selfingu a vidíme sa pri ďalšom výbere prác, ktoré stoja za zmienku.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám