Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

SEPTEMBROVÝ TRIADWATCH

Babie leto je v plnom prúde a my veríme, že jesenná nálada je u vás minimálne taká skvelá, ako u nás. Tak si poďme spolu prejsť septembrové social media novinky. Pripravte si čajík, začíname…

FACEBOOK

Vaša business stránka sa môže stať členom skupiny

Aj vám sa stáva, že sem-tam v skupinách zbadáte komentáre a posty, na ktoré by ste radi ako značka zareagovali, no nemôžete? Oooood-teeee-raz môžete. Teda ak patríte medzi vyvolených šťastlivcov. Niektoré stránky už môžu byť regulérnymi členmi rôznych skupín. To znamená, že môžu diskutovať a odpisovať na komentáre pod svojim menom.

Ak ste správcom nejakej skupiny, nezabudnite povoliť stránke túto možnosť. Môže byť zaujímave sledovať community management značiek mimo ich hlavnej stránky. 🙂

 

CANVAS už NEEXISTUJE 

 

Teda nie pod týmto názvom. Po novom sa volá Instant Experience. Prečo je tento formát super? Načítava sa až 15x rýchlejšie ako web. Zároveň nám FB pomohol tým, že v ňom bude automaticky vytvorený Facebook Pixel a tiež nám predstavil novú šablónu pri jeho tvorbe.

 

 

Video views 

Všimli ste si, že pri pozeraní videa sa vám v ľavom hornom rohu zobrazuje nenápadné čísielko? Je to počet užívateľov, ktorí pozerajú video v tom istom čase, ako vy. No jedna fantastická a užitočná informácia.

 

FB stories ads

Áno, Facebook sa stááále snaží a stále vymýšľa nové a nové vecičky na stories. Používate ich niekto? Ak áno, tak vás ako social media managerov isto poteší, že ich môžete aj boostovať. Jupíííííí!

 

INSTAGRAM

Tagovanie vo videách

Ako vylepšiť na Instagrame video formát? Najaktuálnejší upgrade je označovanie používateľov. Urobíte to tak isto, ako keď ste ich označovali v príspevkoch.

 

Nákupy v stories

Nakúpiť rovno na Instagrame bez prekliku na web? Týmto spôsobom chce Instagram pomôcť najmä maloobchodným reťazcom, ktoré nevyužívajú platenú reklamu k zvýšeniu predaja. Zatiaľ túto možnosť dostali užívatelia v 46tich krajinách. Či sa dostane aj k nám uvidíme časom.

 

 

Resharovanie highlits

Každý profil by už mal mať možnosť povoliť sharovanie nielen svojich stories a postov, ale aj highlights. Stačí to jednoducho povoliť v nastaveniach svojho profilu.

 

Taaak a to je vše přátele. Stihli sme to rýchlo, ale najmä výživne. Tak sa držte, čítame sa o mesiac.

 

 

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám