Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Aký má zmysel zarobiť veľké peniaze, ak s nimi neurobíte niečo veľké?

Už je to takmer rok, čo sme s naším klientom, značkou Chivas Regal, sedeli pri jednom stole a dostávali zadanie na super projekt, s ktorým sa len ťažko nedá stotožniť. Ide o medzinárodnú súťaž Chivas The Venture, ktorá sa po prvý raz uskutočnila aj na Slovensku. My sme radi priložili ruku k dielu prípravou celej lokálnej kampane.

Toľko inšpirácie, koľko sme zažili, sa nedá spočítať ani keby čo 🙂 Najskôr sme hľadali človeka, ktorý by najlepšie mohol reprezentovať súťaž podnikateľských nápadov, ktoré sa snažia zmeniť svet k lepšiemu. A potom mohla vzniknúť celá kampaň, v ktorej ambasádor Lukáš Alner vyzýval podnikateľov, aby sa zapojili, rovnako ako v tomto videu.

Môže slovenský projekt zmeniť svet?

Chivas The Venture ponúka spoločensky zodpovedným projektom (okrem mentoringu od svetovo úspešných podnikateľov) možnosť získať spolu až milión dolárov. Prihlásené projekty bojujú o podiel z výhry na financovanie svojich startupov, ktorými menia svet.

Slovenského finalistu, SmartHead, vybrala porota z 50 prihlásených súťažiacich.

Niekedy stačí aj málo. Napríklad podeliť sa o dobrý nápad.

SmartHead je online platforma pre všetkých, ktorí chcú aktívne pomôcť pri zlepšovaní spoločnosti a životného prostredia. Slúži ako “knižnica” zrealizovaných nápadov, ktorými ľudia prispeli k zlepšeniu svojho okolia.

Takto sa môžu inšpirovať aj ďalší – SmartHead má ambíciu byť zdrojom dobrých nápadov, ktorými môžeme prispieť k zlepšeniu priestoru, v ktorom žijeme. Web je rozdelený na štyri “elementy”, teda oblasti, ktorým sa spoločensky zodpovedné projekty venujú – ľudia, príroda, voda a energia.

Všetci môžeme priložiť ruku k dielu a trvá to asi 6 sekúnd.

SmartHead momentálne bojuje v medzinárodnom finále. Verejnosť z celého sveta hlasuje počas piatich týždňov za projekty, ktoré ich oslovili. Vďaka hlasom sa rozdelí medzi súťažiacich 250 000 dolárov pomerným systémom – každý hlas postupne zvyšuje čiastku, ktorú si konkrétny startup pripíše na svoje konto. Zvyšných 750 000 dolárov získa projekt, ktorý vyberie medzinárodná porota na slávnostnom Final Pitch ceremoniáli.

Ak ste niekedy chceli finančne prispieť na projekty, ktoré menia našu krajinu k lepšiemu, nikdy to nebolo jednoduchšie.

Stačí váš hlas, ktorý pomôže projektu SmartHead získať pomernú čiastku z 250 000 dolárov. Čím viac hlasov SmartHead dostane, tým väčší podiel z výhry získa.

Hlasujte za SmartHead na: http://www.chivas.com/the-venture/finalists/people/sk-smarthead

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>