Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

9 najkreatívnejších kampaní uplynulého roku z TRIADu

Už v piatok nás čaká najväčší a najobľúbenejší reklamný event roka – Zlatý klinec 2017. Okrem skvelého večera so super atmosférou sa tešíme tento rok aj na inšpiratívnu konferenciu. Pre nás je klinec vždy hodnotná rekapitulácia uplynulého reklamného roka. Čas obzrieť sa a pýtať sa ťažké otázky.

Vytvorili sme niečo naozaj kreatívne? Niečo, čo vystupuje z radu? Čo zaujme? Čo mení uhol pohľadu? Niečo, čo je hodné prihlášky na Zlatý klinec? Tento rok sme našli 9 kanditátov, s ktorými už o pár dní zabojujeme o ocenenia. Pozrite sa ktorí to sú:

Becher Market – Becherovka

Betón je unikátne spojenie Becherovky a toniku. V tejto kampani sme preskúmali iné unikátne spojenia Becherovky, z ktorých vznikli naozaj krásne veci.

Príroda na dosah – RAJO Probia

Majstrovsky exekuovaná idea o 100% prírodnom zložení RAJO Probia, ktorá je práve na dosah.

MlieK.O. – RAJO Laktofree

Ako jedným slovom ukázať, že vaše problémy s trávením mlieka sa rozplynú? Takto:

Acidko s novým otváraním – RAJO Acidko

Acidko dostalo minulý rok obal s jednoduchším otváraním. V social media kampani sme mu zabezpečili náležitý otvárací ceremoniál:

17. November – O2

S O2, ktoré na Slovensku dlhodobo bojuje za slobodu a férovosť, sme sa rozhodli pripomenúť mladým dátum udalosti,  ktorej vďačíme za to, že každodenne môžeme prekračovať hranice našej republiky.  Tie virtuálne – internetové, aj tie skutočné kde kedysi stála Železná opona.

 

O2 – Holubí stream

O2 predstavilo vykúpenie z viazanosti u konkurenčných operátorov. Aby sme ukázali slobodný prenos čísla, pozreli sme sa do sveta holubov, ktoré to robia každý deň. A ukázali sme to všetkým LIVE.

Overbot – Websupport

Websupport sme ukázali ako skutočného inovátora. Je to totiž jediná webhostingová firma na svete kde si môžete cenu domény zjednať priamo v messengeri. Váš vyjednávací protivník je chatbot – Overbot, ktorý má v zálohe kopec prekvapivých funkcií.

ČSOB – Prst

Predstavili sme najnovšiu inováciu aplikácie ČSOB SmartBanking. Univerzálny nástroj, ktorý máte stále „poruke“.

Anjelské dvojičky – OMV, Pohoda, Dobrý anjel

Spojenie festivalu Pohoda a dobrého anjela pod značkou OMV.

 

No a teraz už je všetko v rukách poroty. Tento rok tam máme aj zastúpenie špecialistov. Interactive & Online bude spoluposudzovať náš copywriter Matúš Priehoda a kampane náš spoluzakladateľ a pražský Chief Creative Officer – Jaroslav Zacko.

My ostatní nervózne čakáme a držíme palčeky nech sa z toho niečo urodí.

 

 

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,