Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

10 TRIAD tipov na vianočné darčeky

Predvianočný čas sa zakráda pomaly a nenápadne ako starý syseľ. Napriek predsavzatiam z januára, že tento rok začne všetko riešiť načas, sa človek nestihne spamätať a už opäť stojí spotený a vystresovaný pred otázkou: “Čo komu darovať, aby boli Vianoce Vianocami?”

Našťastie práve vo chvíli, keď upadáš na duchu a nevieš ako ďalej, prichádza TRIAD s našimi tipmi – čo darujeme, prípadne tí pasívnejší, čo pod stromcom očakávame.

Stratég Wosa je Lego maniak. Pred pár dňami kúpil archívne Ferrari Enzo, ktoré mu v dobrom závidíme ako psy. Pod stromčekom by však rád privítal Despicable helikoptérku. Malé, roztomilé, jednoducho troma citoslovciami “ňu ňu ňu” a rozkošné ako sprchujúca sa opička.

Copywriter Matúš sa nedožil ani len kristových rokov, napriek tomu je už senior. Na druhej strane má už 32 a ešte nikdy nebol majiteľom hracej konzoly. Práve preto vybral svojmu 10 mesačnému synovi Matejovi pod vianočný stromček PlayStation 4. Určite ňou Mateja poteší a my veríme, že mu sem tam dá zahrať.

Kreatívneho teamleadera Basa by potešili nalepovacie surikaty. Lebo však čo je rozkošnejšie ako sprchujúca sa opička? Prípadne by ho potešila poduška pod notebook na kolená, aby mu s laptopom v lone počas sviatkov radosti a pokoja nezhoreli tepláky.

Social media lady Majdži sa mi pri káve zdôverila, že hoc je to otrepané ako milkshake a táto klasika už nejedno dieťa dohnala k dusivému plaču, ona by si od pána Ježiška žiadala…PONOŽKY. A keby chcel byť Ježiško nebývale štedrý, poteší ju kompletné zateplenie tela termo bielizňou. S termoprádlom naproti studenej budúcnosti!

V Triade máme dve Eriky (Eržiky, ale nevolajte ich tak, lebo vás dobijú, ako neraz aj mňa). Zhodou okolností sú obe Eržiky account-ky. Prvá darčeky nekupuje, ale vyrába, všakovaké hand-made krásnosti, napríklad šumivé tablety do kúpeľa. Také, čo si pozriete na sashe.sk a poviete si: “Keby som raz, v zahmlenej budúcnosti, vedel / vedela take vyrábať. Ej, to by bolo!”. Takže jednak ušetrí a dvojak má dobrý pocit z dobre vykonanej práce.

Druhá Erika by chcela švajčiarský nožík, keďže sa však ostré predmety poverčivým ľudom neodporúčajú daruvávavať, zrejme dostane niečo iné alebo nič.

Copywriter Maroš je človek z východu republiky. Jeho druhé meno je Hamorský, tretie skromnosť a vo všetkom hľadá skôr duchovno, než materiálne statky. Práve preto vlastní okolo 70 párov tenisiek a pod vianočným stromčekom by chcel objaviť 27 palcový iMac s 4k rozlíšením. Smeti a sneh spred domu by chcel chodiť vyhadzovať v autentickom Darth Vader kostýme.

No a ja, chlapec z okresného mesta, čo je skôr okresnou dedinou než mestom, by som odporúčal hus na motúze. Môže byť kamarátom, aj potravou. Rovnako by ma pod stromčekom potešila aj moja platonická láska v podobe legendárneho Lego Volkswagen T1 Camper.

Dohromady teda ponúkame 10 širokospektrálnych tipov, čím obdarovať svojho blízkeho a predísť tak Vianociam v slzách. Myslím, že sa z toho už dá čo to vybrať a predísť šlamastike. Z TRIADU prajem(e) veľa štastia v presekávaní sa predvianočnými davmi a pekné krásne čarovné Vianoce. Hlavne nech sú plné oddychu a stretnutí s blízkymi. 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám