Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Čo je KRAS?

Klub reklamných agentúr Slovenska (teda KRAS) je organizácia, ktorá sa skladá z najúspešnejších a najproduktívnejších reklamných agentúr Slovenska. Úlohou klubu je zvyšovať úroveň slovenskej reklamy a marketingovej komunikácie. KRAS funguje od roku 1993 a je členom EACA – Európskej asociácie komunikačných agentúr. Momentálne má 11 členských agentúr.

 

Čo KRAS robí?

Každý rok organizuje najvýznamnejšiu kreatívnu súťaž Zlatý klinec v našich končinách. Súťaž od roku 1994 hodnotí inovatívnosť a originalitu kreatívneho nápadu a kvalitu realizácie. Celú súťaž zastrešuje spoločnosť Ad Awards Association, s. r. o. spolu s odbornými garantmi KRAS, ADC a Stratégie.

Druhú súťaž, ktorú organizuje je EFFIE Slovakia – národná súťaž efektivity marketingovej komunikácie. Dbá sa na spojenie výnimočného marketingového myslenia, schopnosti kombinovať zložky marketingového programu, vďaka ktorým sa prekročí stanovený marketingový a komunikačný cieľ alebo sa umožní dosiahnutie nižších nákladov. Na Slovensku sa ocenenia EFFIE odovzdávajú od roku 1999.

 

Rebríček TOP KRAS a rebríček TOP ADVERTISING AGENCIES SLOVAKIA odzrkadľujú pozície agentúr, ktoré patria do KRAS-U v príslušnom kalendárnom roku. Agentúry sa zoraďujú podľa výšky Gross Income – celosvetovo uznávaný porovnávací parameter ekonomickej výkonnosti reklamných agentúr.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám