Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Zlatý klinec 2014

Tohtoročný Zlatý klinec bol pre nás mega. Získali sme 6 klincov, stali sme sa treťou najkreatívnejšou agentúrou večera, naše mladé levíčatá zase vyhrali Young Lions a oslavovali sme až do rána :). Pozrite si naše ocenené práce.

O2 Hviezdy

V online kampani O2 Hviezdy sme využili takmer všetky online aj offline digitálne médiá, aby sme zo zákazníkov O2 urobili celebrity. Získala najvyššie ocenenie zlatý klinec v kategórii Digitálna integrovaná kampaň.

O2 Celebrity na Facebooku

Časťou kampane O2 hviezdy bola aj facebook aktivácia, ktorá z vás urobila celebritu. Okrem slávy získala aj strieborný klinec.

10-dňová agentúra

Náš letný projekt pre stážistov získal strieborný klinec v kráľovskej kategórii Kampaň. Tešíme sa z toho a tento rok bude pokračovať.


Z úspechu 10-dňovej agentúry sa s nami tešili aj jej minuloroční členovia – Erika, ktorá u nás teraz pracuje ako accountka, Vlado, ktorý okrem toho vyhral Young Lions v kategórii print a aj Veronika, ktorá po skúsenostiach v 10-dňovej agentúre získala miesto copywriterky v inej veľkej agentúre.

Férový Beh

Bežiaca maňuška Edo pre O2 bežala bez prestávky 7 dní, dostala tisíce povzbudzujúcich komentárov a vybehala si bronzový klinec.

Spoznaj svoj Pilsner

Mobilná aplikácia, ktorá rozpozná, aký čerstvý Pilsner Urquell pijete získala zlatý klinec.

Na Kozla

A aplikácia, vďaka ktorej vás kamarát pozve na Kozla si vybojovala bronz.

Young Lions znovu z TRIADu

Okrem klincov nás veľmi potešili aj naše mladé levíčatá. Tento rok v kategórii Cyber vyhrala naša dvojica Maru a Ivan. Už tretíkrát sme tak mohli reprezentovať Slovensko na najväčšej súťaži kreativity Cannes Lions.

Za všetky tieto skvelé úspechy ďakujeme našim skvelým deckám v TRIADe a aj našim klientom, pre ktorých môžeme robiť také super veci.
Ďakujeme. Ďakujeme. Ďakujeme.

A ešte som sem chcel dať fotku z oslavy o tretej ráno, ale radšej nie :). Tak aspoň fotka, ako sme vyzerali počas oslavy (hej, trošku som to nestihol na fotku).

A tu je selfie priamo z pódia 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>