Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Maru Mitlíková riaditeľkou TRIADu za tri roky

Mám trošku trému, pretože píšem asi najdôležitejší blogový príspevok tohto roka. Áno, TRIAD má novú výkonnú riaditeľku. Ale „there’s more to it than that“. Práve preto som sa rozhodol napísať tento blogpost.

Maru, jedna z najobľúbenejších a najšikovnejších osôb u nás v TRIADe, bola pred pár dňami menovaná za výkonnú riaditeľku našej slovenskej pobočky. Pritom ešte pred pár rokmi robila asistentku na marketingu v knižnom vydavateľstve a čašníčku v malom bare. K nám prišla pred vyše troma rokmi na pozíciu account executive. Ako sa to udialo?

Sme firma, kde ľudia rastú. Rýchlo.

Ľudia u nás v TRIADe rýchlo rastú. To je úžasný fakt, na ktorý som nesmierne hrdý, a napĺňa ma radosťou. Mnohí šikovní ľudia k nám prichádzajú ešte ako končiaci študenti nevediac ani presne do čoho idú. Nám sa akosi darí tušiť už od ich prvých krokov, že sú to tí správni ľudia. Aj keď má TRIAD len 10 rokov, vychovali sme už viaceré hviezdy v iných agentúrach, marketingových riaditeľov s miliónovými rozpočtami, a najmä a hlavne – vychovali sme si našich kľúčových ľudí, ktorí dnes spolu s nami vedú TRIAD.

Madafaka, davaj bacha. Teraz idem ja.

Napríklad Maru k nám poslala svoje CV v štýle Facebook profilu s headlinom: Madafaka, davaj bacha. Teraz idem ja. Dodnes ho mám odložené. Tak si ho môžete pozrieť aj vy:
maru_zivotopis

V tom čase bol TRIAD ešte stále pomerne malá firma, ktorá sa zmestila do dvoch miestností. Čoskoro však vznikli dva tímy, a v jednom z nich – Madmeni, pracovala ako account manager aj Maru. Tu si môžete prečítať, čo všetko to znamená, byť accountom v TRIADe.

Pár mesiacov po tom, ako vznikli dva tímy, sa teamleaderka Madmenov, skúsená accountka Aďa, rozhodla odísť do Prahy. Keď sme si dali na papier, čo všetko má vedieť nový teamleader (v štandardnej terminológii niečo viac ako Account Director), tak sme si celkom dobre nevedeli predstaviť, kde by sme takého človeka našli. Skúsenosti s komplexnými online projektmi aj tradičnou reklamou. Schopnosť komunikovať s vysokopostavenými brand managermi. Nadšenie a ochota učiť sa. Navyše by to mal byť človek, ktorý dokáže svojím pracovným tempom inšpirovať všetkých v tíme, a pritom byť obľúbený.

ecegjhgf

Pri hľadaní sme aj trošku tušili, že nenájdeme úplne hotového človeka. Videli sme niekoľkých šikovných seniorských ľudí, so skúsenosťami od klienta, z väčších agentúr. Boli super, ale ani jeden z nich nevyhovoval úplne našim predstavám. Vždy tam niečo chýbalo. Čím viac sme ich videli, tým viac sa nám stupňoval pocit, že ideálneho človeka vlastne už v TRIADe máme. S odstupom 2 rokov som veľmi rád, že sme našli odvahu a zverili sme kľúčových klientov a polovicu firmy (vtedy 8, dnes 17 ľudí) mladej 25-ročnej nadšenej babe, ktorá u nás začínala pred rokom ako account executive. A tak sa Maru stala z account managerky teamleaderka. A naozaj, naozaj dobrá leaderka.

Madmeni pod vedením Maru vyrástli viac ako dvojnásobne, priniesli niekoľko výnimočných projektov ako O2 Hviezdy, Pilsner skener, Multichannel kampaň pre Velkopopovického Kozla, vyhrali ATLkové tendre pre OMV, Chito a tento rok sa začali starať o digitál pre všetky brandy Pernod Ricard. Nie je to, samozrejme, iba o ligotavých výhrach, ale najmä o každodennej skvelej robote. Takej, ktorú ocení verejne aj klient.

Maru-fb

Nová riaditeľka TRIADu

Dnes má TRIAD skoro 110 ľudí v Bratislave a Prahe. Aj keď sa snažím byť všade na 100 % prítomný, uvedomili sme si, že pokiaľ neohnem časopriestor alebo sa nenaklonujem, nebudem stíhať robiť všetky svoje povinnosti tak, ako si predstavujem. Uvedomili sme si, že bratislavský TRIAD potrebuje svojho riaditeľa.

x_DSC3115

Myslím, že je jasné, ako to dopadlo 😉 Tentokrát sme si už hlavy nelámali. Nehľadali sme vonku. Maru je najlepší executive director ktorého by som si pre slovenský TRIAD vedel predstaviť. Má naozaj cit pre ľudí, vie, kedy pochváliť, kedy dať konštruktívny feedback. Aj v najväščom tlaku a brutálnom multitaskingu má o dôležitých veciach dokonalý prehľad. Je nadšenec pre reklamu, vynikajúci stratég aj kreatívec (btw minulý rok vyhrala slovenské kolo Cannes Young Lions).
Je rovnocenným partnerom ľudom, ktorí majú zodpovednosť za marketing veľkých globálnych firiem. Rozumie TRIADu. Jednoducho, ak by som teraz na rok odišiel na Mars, tak som bez starostí. Viem, že sa vrátim do ešte lepšieho TRIADu, akým je dnes.

Voľné miesto?

Tým, že sa Maru povýšila na výkonnú riaditeľku slovenského TRIADu, uvoľnilo sa miesto teamleaderky v jej teame. S Maru sme sa rozhodli zveriť Madmenov Peti Papajovej, ktorá k nám prišla pred rokom a pol na stáž vďaka našej 10-dňovej agentúre, a tiež rástla skúsenosťami raketovým tempom.

Áno, veci sa u nás dejú fakt rýchlo. Som hrdý na všetkých našich ľudí a som brutálne rád, že sú okolo nás takí šikovní ľudia, ktorí robia TRIAD TRIADom.

 

P.S.: Job offer

A keďže TRIAD stále rastie, hľadáme ešte niekoľko super šikovných ľudí, ktorým by sa páčilo pomáhať našim klientom s ich kampaňami. Novú riaditeľku už máme, ale aktuálne máme voľné jedno miesto pre account executive (inak, to je práve pozícia, na ktorú k nám prišla pred 3 rokmi Maru) a rovno dve na social media managera.
Challenge accepted?

Všetko potrebné nájdeš na www.triad.sk/jobs, a ak sa poponáhľaš, ešte môžeš stihnúť firemnú lyžovačku 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám