Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Art Directors Club rastie a mladne. Aj vďaka nám.

Svetový projekt ADC bude mať onedlho sto rokov. Jeho slovenská verzia vznikla v roku 1996, keď jedenásť zakladajúcich členov vytvorilo ADC Slovensko. Medzi nimi napríklad Juraj Vaculík, fotografka Táňa Hojčová alebo Jano Fajnor.

Cieľom ADC Slovensko je združovať najoceňovanejších kreatívcov, bez ohľadu na príslušnosť ku konkrétnej agentúre a vytvoriť platformu na ktorej môžu diskutovať svoje témy.

Slovenské ADC má už osemnásť rokov a za ten čas sa v ňom ocitlo množstvo špičkových kreatívcov, ktorí roky definujú slovenskú reklamu. Robo Slovák, Peter Kačenka, Rasťovia Uličný a Michalík, Boris Prexta, Marika Majorová, Peter Darovec, Peter Ižo, Vlado Slivka, Jonáš Karásek a mnohí ďalší. Sú medzi nimi bývalí aj súčasní prezidenti, režisér filmu o prezidentskom kandidátovi a kandidáti na mnohé budúce ocenenia. Pekná spoločnosť reklamných seniorov.

Práve v tomto období však ADC prechádza prirodzenými vnútornými zmenami a jednou z nich je prílev nových, profesijne i vekovo mladších členov, ktorí často reprezentujú novú generáciu kreatívcov a ľudí z mladších reklamných agentúr.

Teší nás, že medzi novú krv patria aj ľudia, ktorí vyrástli u nás v Triade. Najnovším a celkovo už šiestym našim príspevkom do prestížnej slovenskej reklamnej komunity je Maroš Hamorský.

Maroš sa za niečo viac ako dva roky v Triade vypracoval zo social media nadšenca na copywritera Madmen teamu, ktorý má prsty a klávesnicu vo väčšine projektov pre O2, Velkopopovický Kozel, Pilsner Urquell, OMV a mnohých ďalších. Len za posledný rok mu na poličku pribudlo 5 klincov a bronzový PIAF.

Keďže sa do toho takto pekne obul a keďže je veľkým fanúšikom tenisiek, prikladáme na jeho počesť #sneakerselfies našich ADC členov.

Podarí sa niekomu z vás správne priradiť k teniskám mená? Ak áno, čaká ho u nás fľaška tradičného devínskeho ríbezláku.

Na zdravie!

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,