Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Urban Signals prináša lásku späť do ulíc

Chaty v minulom storočí zmenili od základov princípy randenia. Ľudia začali získavať nové kontakty cez pokec, online balenie takmer nahradilo skutočnú komunikáciu. Keď sa ale 2 zaľúbenci stretli, často to bolo nemilé prekvapenie :). Ako to bude pokračovať?

Badboy666 došiel s v koženkovej bunde a Dracica69 trošku downgradla svoj vek :). Ani konverzácia im nešla ako cez internet. Bola len otázka času, kedy sa randenie dostane späť do ulíc.

V tomto storočí sa  skončila internetová anonymita. Ľudia sa zrazu radi ukazujú, kde práve sú a čo práve robia (napr. cez Facebook, Twitter alebo Foursquare a Gowalla).

Urban Signals, start-up z New Yorku, vytvoril iPhone aplikáciu Urban Signals, kde priamo v meste na základe GPS vidíte single ľudí okolo seba. A online randenie môže začať v reálnom svete.

Ako funguje Urban Signals?

Páči sa vám dievča na zástavke? Pozrite na iPhone, či je voľná, pošlite jej signál a uvidíte, či preskočí iskra.

Nevýhodou aplikácie je, že na Slovensku zatiaľ nikoho nenájdete 🙂 a že je platená (prvý mesiac zadarmo, ale potom 4.99$/mesiac).

Každopádne je to dobrý nápad na biznis. Pretože, ako sa dozviete v infografike od Online Schools, online randenie zarába viac peňazí ako porno.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>