Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Triad likes #35 – bajk do ruksaku, Facebook katastrofa a gitaroslimáky

Triad Advertising uvádza 35. epizódu z populárneho seriálu „toto sa nám tu páči“ v podaní nového social media screen writera Alana chalana.
Počasie nám pomaly dáva najavo, že môžeme strčiť kraťasy do skrine, ale to ľudí nezastavuje pred kydaním kýblov ľadovej a hlavne pitnej vody na svoje hlavy pod záštitou dobrej veci. Počul som, že je to veľmi populárne vo väčšine afrického kontinentu.

Za uplynulé obdobie sa nám toho v Triade páčilo veľa. Kopík Maroš našiel skvelý zdroj neproduktívnej prokrastinácie v podaní dvoch akvárijových rybičiek, ktoré hrajú Street Fighter 2. Treba spomenúť, že všetko sa odohráva v priamom prenose a nie vždy je to nabité akciou ako film Micheala Baya. Live bitky nájdete na ich streame na TwitchTV.

Čo najhoršie by sa mohlo stať keby sme lajkovali všetko na Facebooku? Nie väčšinu, ale úplne VŠETKO čo nám Facebook ukáže? Vďaka Matovi, editorovi magazínu Wired, to nemusíme skúšať. Od prvého momentu je jasné, že Mat rád žije na hrane a na obed má najradšej poriadnu dávku nebezpečenstva s miskou adrenalínu. Kto iný by takéto niečo skúšal? Článok je plný vzrušenia, emócií a aj napriek americkej propagande sa nekončí happy endom. Celý článok nájdete na wired.com

Hanlivé pomenovanie „hipster“ pomaly, ale iste vychádza z módy. Za chvílu budeme smelo používať veci, ktoré sa nám páčia bez toho aby ľudia ukazovali prstom na náš plnofúz s posmeškom na tvári. Tento bicykel nám k tým posmeškom veľmi nepomôže, ale aspoň si ho môžeme po náročnej 100 metrovej túre strčiť do ruksaku aby sme si s kľudom mohli dať zázvorovú limonádu. Pozrite sa ako tento bajk vyzerá.

Internet dokáže prekvapiť nejedného z nás a trendy sa veľmi ťažko dajú odhadnúť. Jedným z príkladov je tumblr stránka, kde známe mená svetovej rockovej produkcie odkladajú svoje diablove nástroje (čítaj gitary) a berú do ruky, francúzmi milované, slimáky. Výsledky sú mind melting.

Na záver by ste určite mali ocheckovať sériu videí od Improve Everywhere, ktorá nesie názov “ Movies in Real life“. Prikladáme vám epizódu z Rockyho. Enjoy responsibly.

Odomňa na dnes všetko. Prajem krásny víkend a vidíme sa čoskoro.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>