Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Triad Likes #33 – desivé teplo, kolapsy a Balaton na stole.

Čas beží ako zajac, a tak sa človek-občan ani nenazdá a je tu leto. A to nám okrem tradičných krás, ako sú kúpaliskové tuc-tuc hity či zvýšená spotreba dezodorantov, prináša aj letnú uhorkovú sezónu, ktorá sa nenápadne, ako kuna na povalu, zakráda do každého aspektu našich životov.

Napriek tomu, a aj mnohým iným, život v lete komplikujúcim elementom, my v Triade nezaháľame, teplo – neteplo. Ba naopak, napriek všetkému sme opäť odhodlaní ponúknuť vám prehľad toho, čo nás v (nielen) reklamnej oblasti za posledné dni zaujalo.

Pražského Art Directora Martina, ako vedúceho predstaviteľa bradatých Triadistov, zaujal reklamný spot od Gillette, ktorý v 56 sekundách mapuje zmeny mužského zovňajšku počas mnohých rokov.

Kreatívny teamleader, Bas, sa vyjadril, že toto patrí medzi „Creatives“ a nie „Spam“. Dokázali by ste si obliecť tepláky bez použitia rúk, a vlastne čohokoľvek okrem svojich arytmických pohybov, len za tridsať sekúnd? Kto si trúfa, príďte sa ukázať na Triad All fans párty už 24.7, šikovníka radi odmeníme fľašou ríbezláku. A pre pána z Ázie odporúčame ako Level 2 >> Montérky.

Veľké pochvaly zožali v Triade aj tieto stoly upravené tak, že vyzerajú ako jazerá alebo rieky. No povedzte, nechceli by ste mať doma Dunajské rameno alebo Balaton?

Ak by mal náš seňor copywriter Matúš odporučiť čosi mládeži nadšenej do kreativity, poslal by im tento obrážtek. Pekný, poučný. Zdroj.

Zároveň sme urobili počas minulého týždňa dobrý skutok. Predsa len, Vianoce a leto sú pre osamelé osoby náročné obdobia. My chceme, ba až túžime, aby sa nikto nikdy ani len na sekundu alebo stotinu sekundy necítil sám. Práve preto sme vytvorili Yonelymat, ktorý si na vás vždy spomenie a pošle vám späť YO. Zároveň to všetko môžete sledovať online. Všetko tu 🙂

Tak a to je všetko pre dnešok, milé deti. Viete ako, dobrého veľa nebýva. Majte krásne leto, užívajte slnko a chráňte sa v každom smere. 🙂

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>