Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

TRIAD Advertising s ocenením Grand Prix na Zlatom Klinci!

Včera sa v bratislavskom Istropolise konalo prestížne odovzdávanie reklamných cien Zlatý Klinec 2011.
S radosťou vám oznamujeme, že TRIAD Advertising sa stal historicky prvou digitálnou agentúrou, ktorá získala na Klincoch hlavnú cenu Grand Prix a dve prvé zlaté miesta:) Okrem toho máme víťazov i v Young Lions Slovakia!

Do súťaže bolo prihlásených 268 prác, z toho 11 získalo zlato. Môžeme hrdo a s potešením povedať, že dve zlaté ocenenia patria TRIADu. Sen sa stal skutočnosťou a naša práca Google Analytics as our Media získala v kategóriách Interactive&Online a Media tie najvyššie ocenenia – Zlaté Klince.
Nase Zlate Klince :)

To však nie je všetko:) Keď sme sa ukľudnili a pripravovali veľkolepé oslavy, stalo sa niečo, čo nikto z nás nečakal. Prišiel absolútny vrchol večera a vyhlasovanie hlavnej ceny Grand Prix. Po krátkom preslove moderátora, počas ktorého „neurčito“ popisoval víťaznú prácu a my sme sa na seba len neveriacky pozerali to napokon vyslovil – Grand Prix Zlatého Klinca 2011 putuje do agentúry TRIAD Advertising za prácu Google Analytics as our Media!

Ohlasy nenechali na seba dlho čakať – okrem gratulácií od kamarátov a kolegov z brandže nás potešili napríklad Hospodárske noviny. Tie ako dlhoročný podporovateľ online marketingu vyhlásili, že Zlatý Klinec ovládla online reklama, čo nás veľmi teší a dáva nám to víziu pre budúcu prácu.

Stále však nekončíme! Podarilo sa nám uspieť aj v súťaži Young Lions Slovakia! V kategórii print sme mali jeden shortlist a v kategórii Cyber dokonca tri. Čo by sme boli za digitálnu agentúru, ak by sme nedali Cyber 🙂 A preto gratulujeme našim chlapcom Igorovi Lichnovskému a Palinovi Perdíkovi, ktorí vyhrali Young Lions Slovakia a pôjdu našu krajinu reprezentovať do Cannes na festival Cannes Lions 2011!

Na záver sa chceme poďakovať našim kamarátom zo spoločnosti  RIESENIA.com, pre ktorých bola kampaň vytvorená, všetkým ktorí nám verili a v neposlednom rade skvelým fanúšikom na našom Facebooku, ktorí s nami včera prežívali každú minútu. Taktiež gratulujeme agentúre Vaculík Advertising, ktorá sa stala hviezdou včerajšieho večera.

Pozrite si našu víťaznú prácu, ktorá okrem iného získala zlato a bronz aj na medzinárodnom reklamnom festivale PIAF 2011.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám