Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Chceme sa opäť zabávať pri pive!

Teplomer vonku ukazuje viac ako 40 stupňov. Asfalt sa roztápa, v MHD nefunguje klimatizácia. Za počítačom v kancelárií to nie je o nič lepšie, no povinnosti nepustia. Každodenným únikom je teda obligátna poďnapifko aktivita, ktorá sa v návale práce môže javiť až priam ako fatamorgána.

Ako sa len o niečo viac priblížiť vytúženému pivu po práci?

V TRIADE sme spolu s Velkopopovickým Kozlom našli odpoveď – vynašli sme Skracovač pracovnej doby, mikrostránku, na ktorej pracovná doba ubieha akosi rýchlejšie (dalo by sa povedať aj efektívnejšie 🙂 ). Kto nevyskúšal, neuverí.

Po výdatnom skrátení si pracovnej doby sa už rýchlo môžeme pobrať na jedno dobre orosené. Lenže aj pri pifku na nás číha nástraha – mobilné telefóny.

Preto sme okrem Skracovača pripravili aplikáciu „Buď Parťák!“. Prvú aplikáciu na svete, ktorá každého odmení, keď sa nedotkne telefónu a bude sa venovať tomu najdôležitejšiemu – svojej partii a vychutnávaniu si spoločných momentov na pive.

VAROVANIE: Stlačenie tohto tlačidla môže výrazne napomôcť zvýšeniu zábavy v partii!

Keď zapnete Režim Partia, aplikácia začne merať čas, ako dlho sa nedotknete svojho telefónu. Čím dlhšie vydržíte, tým lepší badge dostanete a tým viac to vaša partia ocení. Osobne som to odskúšal a funguje to!

Okrem toho, že každého za pomoci funkcie kompas odnaviguje do najbližšieho Kozel pubu, zároveň dokáže zmerať úroveň zábavy v partií za pomoci Náladometra. A aby sme vás ušetrili aj v pube nechcených hovorov, zabudovali sme funkciu blokovania kontaktov – situácia vo videu je známa asi každému. Mne teda dôverne 🙂

Aplikáciu si môžete stiahnúť v Google Play Store a pripojiť sa tak k tisíckam ľudí, ktorým partia nie je ľahostajná.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Tento blog píšu skutoční ľudia v Triade kde používame KontentinoAllfred aby sme boli efektívnejší. Spolu s BRACKETSPros&Cons sme členmi DevinBand.,