Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Ako sme naučili psa používať navigáciu Sygic.

Nebolo to ľahké a trvalo nám to skoro celé leto, ale nakoniec sa to podarilo. Všetko začal nápad, ktorý mal ukázať, že používanie navigácie Sygic je úplne jednoduché. Veď keď pes dokáže reagovať na povely svojho pána, prečo by sa nemohol naučiť poslúchať pokyny navigácie?

Výsledkom nápadu je video, ktoré sme vytvorili v produkcii Sentimental Films pre nášho klienta Sygic. Ich navigáciu si obľúbili ľudia po celom svete a do svojich mobilov si ju stiahlo už viac ako 33 miliónov. My sme chceli vyskúšať, či dokáže navigovať aj jedného psa. Na papieri to vyzeralo jednoducho:)

Ale kým náš hlavný hrdina pochopil, aký výraz od neho režisér Slavo Kralovič potrebuje, bolo potrebných niekoľko opakovaní a dve balenia granulí za odmenu.

Nakoniec predsa len našli spoločnú reč a nakrúcanie na rozličných miestach na Slovensku a v Rakúsku sa rozbehlo. Po dvoch filmovacích dňoch už naša hviezda nemala problém so žiadnym pokynom navigácie a celý štáb šťastne dorazil do cieľa. Náš psí herec si počas natáčania stihol dokonca odskočiť na medzinárodnú súťaž do Prahy, kde mal tiež úspech.

Nakoniec sme sa po stovkách najazdených kilometrov a nabehaných metrov dostali do strižne. Ako to celé dopadlo môžete vidieť na Youtube. A ak sa vám máli, ponúkame ešte pár pohľadov do zákulisia.

PS: Keby ste chceli niekedy točiť scénu, v ktorej malý chlapec hodí lietajúci tanier tak, že ho potom chytí pes vo výskoku bez toho, aby mu tanier vypadol, prajeme vám veľa, veľa trpezlivosti:)

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>