Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Ako sa dostať Vášmu zákazníkovi do vrecka?

Mobilný marketing na celom svete zažíva boom. Takmer každý má v telefóne internet. Smartphony vidíme denne v rukách množstva slovákov. Surfujú po internete kým čakajú na autobus, sťahujú maily ešte v posteli a vo chvíľach voľna hrajú hry. A aj tí bez smartphonu vedia prijímať SMS alebo zapnúť bluetooth. Na konferencii Mobile Rulezz 2011 sa dozviete, ako sa dostať do vrecka vášho zákazníka.

Mobile marketing rulezz

V svete vládne mobilný marketing. Kampane ako MINI Getaway alebo A glass of water od Toyota zaujali množstvo ľudí a vtiahli ich do komunikácie so značkami. Na Slovensku je príkladom mobilných aplikácií náš Pilsner Kompas pre iPhone alebo hokejová aplikácia Škody.

Pilsner Kompas Toyota Glass of Water

Doteraz sa na Slovensku o mobilnom marketingu hovorilo iba málo. Jeden z tvorcov úplne prvej konferenciie o mobilnom marketingu MMMMX, Peter Šebo, sa rozhodol posunúť slovenský marketing opäť o kúsok ďalej. Vytvoril jedinečnú konferenciu o mobilnom marketingu Mobile Rulezz 2011.

Pre Mobile Rulezz 2011 sme v TRIADe robili webstránku a komunikáciu a máme preto aj pár zľavových kódov, ktoré sme sa vám rozhodli rozdať.

Čo vás čaká Mobile Rulezz?

Základom Mobile Rulezz 2011 sú prednášky a spíkri. O trendoch, skúsenostiach a najlepších kampaniach budú rozprávať spíkri zo zahraničia i od nás. Okrem toho sa dozviete, aké sú skúsenosti a možnosti mobilného marketingu na Slovensku. Kedže projekt Mobile Rulezz je viac ako konferencia, lahôdkou je Katalóg mobilného marketingu, kde si môžete prezerať slovenské firmy, ktoré tvoria mobilné aplikácie a marketing.

Mobile Rulezz 2011

Apps Rulezz 2011 – súboj slovenských mobilných aplikácií

Súčasťou konferencie Mobile Rulezz 2011 je absolútne prvá súťaž slovenských mobilných aplikácií. Ich tvorcovia si až doteraz nemali možnosť zmerať si svoje sily a zistiť, kto vytvoril naozaj najlepší produkt. Svojim hlasom môžete výsledky ovplyvniť aj vy.  Môžete napríklad hlasovať za naše aplikácie Pilsner Kompas a Nový Čas pre iPad 🙂

Apps Rulezz 2011

Darček pre vás – zľavové kódy

Originálne funguje aj registrácia na konferenciu. Čím viac sa vás v jeden deň zaregistruje, tým nižšiu cenu dostanete. Ako partner konferencie sme však pre TRIAD získali niekoľko zľavových kódov. Tieto kódy stačí uviesť pri registrácii a ihneď dostanete tú najnižšiu možnú cenu bez zbytočných starostí :). Nakladajte s nimi rozumne.

2xokzo 799n73 hm6ri1 ngnr6x dqhhkf 2za7pa hcmcu2 opzma7 9imkzm
gdgguf 7zpoa9 jaey91 tuwkka 3i7cc3 qe69jy s6x98a tig2gp m8ipvo

Vidíme sa na Mobile Rulezz 2011.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>

Pripravený na novú výzvu?
Hľadáme ťa!
Poď k nám