Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Čo je to slideshare?

Ide o platformu na zdieľanie prezentácií. Svoje súbory môžete nahrať buď s verejným alebo privátnym prístupom. Platforma podporuje formáty PowerPoint, PDF, Keynote a OpenOffice. Služba funguje od roku 2006 a je niečím ako YouTube prezentácií.

Pôvodne bola zamýšľaná ako interný nástroj pre podniky, aby takto jednoducho zdieľali info medzi zamestnancami. Odvtedy sa však Slideshare stal priestorom pre prezentácie, ktoré môže nahrať každý a často majú výrazne zábavnú funkciu. Užívatelia môžu hodnotiť, komentovať a zdieľať obsah stránok. Dnes je ich registrovaných 16 miliónov.

Jednotlivé snímky prezentácie si po nahratí možno prezerať priamo na stránke, ale dajú sa umiestniť aj na iné weby. Samotný Slideshare mesačne navštívi okolo 58 miliónov ľudí.

Medzi najväčších konkurentov Slideshareu patria Scribd.com, Issuu a Docstoc. Medzi užívateľmi môžete nájsť Biely Dom, NASA, HPčko alebo IBM.

Od februára 2011 je dostupná funkcia Zipcasts. Je to konferenčný systém, vďaka ktorému môžete počas prezentovania vysielať audio/video komentár. Chat zároveň umožňuje interakciu medzi užívateľmi v reálnom čase. Vy ako človek, ktorý si prezentáciu pozerá, si môžete prezentáciu skrolovať tam a späť. Nezávisle na tom, v akej časti sa prezentujúci nachádza.

Slideshare od mája 2012 patrí pod LinkedIn, ktorý zaň zaplatil takmer 120 miliónov dolárov.

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>