Pripravený na novú výzvu? Poď k nám

Čo je Projection Mapping

Projection mapping je spôsob projekcie, pri ktorej sa na statické objekty (budovy, autá, čokoľvek) premieta 3D obraz. Následne sa môže zdať, že vďaka premietaniu takýto objekt ožíva (alebo že sa s ním deje niečo nepredstaviteľné). Vďaka 3D projekcii teda vidíme napríklad budovu, okolo ktorej chodíme každý deň, v situácii, v ktorej by sme ju nikdy nevideli, či už sa rúca, pristávajú na nej mimozemšťania, vylieva sa voda z okien alebo niečo podobné.

Ak je projection mapping editovaný správne a ak je navyše premyslený aj po zvukovej stránke (hudba, zvukové efekty, ruchšumšuchy…), môže sa pre účastníkov premietania stať naozaj nezabudnuteľným zážitkom. Najväčší zážitok z projection mappingu majú práve jeho priami diváci. Ak si takéto video pozriete na internete, môže to byť síce pekné, ale tak trochu stráca na hodnote.

Projection mapping sme realizovali aj my v TRIADEe, keď sme na našej All Fans Party premietali na budovu agentúry multiplayer hru – Tanks to all fans. ktoré ste ovládali  svojimi smartfónmi. Aha, tu si môžete pozrieť, ako 🙂

Iné pekné príklady projection mappingu:

Hyundai Accent:

The Tourist:

Ralph Lauren:

Šikovní ľudia (patria) do TRIADu

Globálne projekty potrebujú zmanažovať! Posielaj CV >>

Skúsený Art Director, ktorý je už odpracovanými rokmi senior, ale nadšením stále junior 😊 Hľadáme ťa tu >> 

Ideamaker slash Copywriter, ktorý už má celkom vycibrené skúsenosti, ale stále sa mu máli. Čakáme na tvoje nápady >> 

Stážist(k)a - Šikovní študenti, ktorí túžia po cenných skúsenostiach do svojho CV, píšte nám! >>